CHEF DE CUISINE - FRENCH
Descrizione dell'offerta di lavoro
This is a unique opportunity to showcase your expertise in French cuisine while leading a dynamic culinary team at sea.
Your Role Oversee an authentic French restaurant, ensuring top-tier taste, presentation, and quality.
Design and execute menus, blending tradition with innovation.
Lead and mentor kitchen staff to maintain excellence.
Ensure food safety, hygiene, and cost control compliance.
What We’re Looking For Experience as Chef de Cuisine, Head Chef, or Executive Sous Chef in high-end French dining, ideally on a luxury Cruise ship.
Deep knowledge of French cuisine, regional dishes, and techniques.
Strong leadership and kitchen management skills.
Cruise or luxury hospitality experience is a plus.
What is on offer? Work with a prestigious luxury cruise brand.
4 months on board and 2 months off rotation Salary above $ per month on board Travel the world while advancing your career.
To be considered for this opportunity, please apply! Alternatively, please send me your CV and last 2 appraisals/references to me at
Dettagli dell'offerta
- All Cruise Jobs
- Tutta l'Italia
- Imprecisato - Imprecisato
- Imprecisato
- 01/08/2025
- 08/01/2026
Requisiti di lavoro cosa cerchiamo: stiamo cercando una figura di cuoco / cuoca / chef de partie / coordinatore di cucina con le seguenti caratteristiche: massimo 15 anni di esperienza nel settore... il nostro team comprende una chef, un aiuto cucina, un* chef de partie in uscita (che sarà sostituito......
Agriturismo san paolo cerca sous chef in affiancamento al nostro head chef... giorni di riposo: lunedì e martedì... la nostra è una realtà che propone un’idea rinnovata di agriturismo... richiesta esperienza, capacità, professionalità, voglia di dedicarsi... tutto ciò che offriamo viene creato da noi......
Requirements must have * excellent communication skills, empathy & high focus on customer satisfaction * customer orientation, problem solving skills, teamwork * native language skills in french or at least c1 level knowledge * english at least b2 (written, spoken and read) * good it skills - required......
Descrizione descrizione del ruolo: siamo alla ricerca di un talentuoso e motivato chef de rang per la nuova stagione estiva... offriamo: o un ambiente di lavoro giovane, dinamico e stimolante... o opportunità di crescita professionale requisiti di lavoro requisiti: o esperienza di almeno 1 anno come......
Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d' cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shift......
Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shift......
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Cerchiamo: chef, cuoco, aiuto cuoco, lavapiatti, barman, chef de rang, camerieri, commis di sala... stiamo cercando candidati motivati, dinamici, con passione nel settore e che abbiano voglia di mettersi in gioco... nam spa ricerca addetti/e sala e cucina per prestigioso ristorante all'interno di un......
Il cala sinzias resort a castiadas, nel sud sardegna, a pochi metri dalla spiaggia di cala sinzias, ricerca le seguenti figure professionali: segretario di ricevimento primo chef secondo chef cuoco capo partita commis di cucina pasticcere commis di pasticceria secondo maître commis di sala commis di......